Spoštovane uporabnice in uporabniki,

Obveščamo vas, da bo naša spletna stran, ki vključuje menstrualni koledarček, 1. maja 2024 prenehala delovati. Zahvaljujemo se vam za vašo zvestobo in uporabo naših storitev.

Da bi zagotovili, da ne boste izgubili svojih dragocenih podatkov, vas vljudno naprošamo, da si svoje podatke čim prej izvozite. Podatke lahko izvozite v formatu CSV, kar vam omogoča, da si jih lahko uvozite v druge programe za pregledovanje in urejanje. Za izvoz se morate prijaviti v svoj račun.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas lepo pozdravljamo.
Vaša ekipa menstruacija.si

Pogoji uporabe spletne strani

Na kratko

  • Vaši podatki so vaši! Trudili se bomo, da tako tudi ostane.
  • Na vašo željo zbrišemo vse vaše podatke.
  • Tudi mi ne maramo nezaželene pošte. Količino informacij, ki jih boste želeli prejeti boste določili sami.
  • Skrbeli bomo za varnostne kopije podatkov, vendar težko garantiramo, da bomo vedno lahko vzpostavili prvotno stanje strani.
  • Podatki, ki jih prikazujemo na spletni strani so informativni. Ne tožite nas, če bodo podatki kdaj nepravilni.
  • Od časa do časa lahko pride do izpada delovanja strani. Vnaprej se vam zahvaljujemo za razumevanje!

Pogoje izvajanja storitve spletnega menstrualnega koledarčka na spletni strani menstruacija.si določa Formitas d. o. o. V kolikor uporabnik potrdi strinjanje z navodili in pogoji, se šteje, da z njimi v celoti soglaša.

Registracija

Za dostop do zaprtega dela strani se je potrebno registrirati. Registracija je enkratno dejanje, na podlagi katerega vas sistem ob naslednjih obiskih samodejno prepozna oziroma vam omogoči prijavo z elektronskim naslovom in geslom, ki ga ob registraciji določite sami. Registracija tretjim osebam onemogoča dostop do vsebin, ki so dostopne le vam.

Z registracijo se strinjate s pogoji delovanja/uporabe spletnih strani menstruacija.si. Z registracijo se avtomatično prijavite na vsebine, ki jih po e-pošti pošiljamo registriranim uporabnicam. V kolikor tega ne želite, lahko to v svojem profilu spremenite.

Izbris uporabniškega računa

Registrirana uporabnica lahko kadarkoli zahteva prenehanje pošiljanja sporočil povezanih s stranjo menstruacija.si oz. izbris svojega uporabniškega računa in z njim povezanih podatkov. To lahko naredi v svojem profilu oziroma tako, da pošlje zahtevek na elektronski naslov: info@menstruacija.si

Varovanje osebnih podatkov

Registrirane uporabnice Formitasu d. o. o. kot upravljavcu spletne strani menstruacija.si dovoljujejo vodenje, vzdrževanje in nadzor nad zbirko podatkov v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov. Upravljavec lahko zbrane osebne podatke uporablja in obdeluje za namene vzorčenja, anketiranja, statistične obdelave, raziskave trga, obveščanje o novih storitvah in ponudbi. Za namene vzpostavitve kontakta si pridržujemo pravico do komunikacije preko elektronske pošte.

Formitas ni odgovoren za kakršnokoli izgubo ali škodo, do katere bi prišlo zaradi nepooblaščene uporabe vašega računa ali gesla.

Splošne pravice in obveznosti

Formitas d. o. o. si pridržuje pravico do spreminjanja in posodabljanja pogojev, določil in opomb, pod katerimi se omogoča uporaba portala menstruacija.si.

Prizadevali si bomo za nemoteno delovanje spletne strani. Če bo prišlo do kakršnihkoli napak, jih bomo skušali v najkrajšem času odpraviti.

Trudili se bomo za stalno nadgrajevanje vsebin, dostopnih na spletni strani menstruacija.si in si prizadevali za vedno več ugodnosti, ki jih prinaša registracija na spletni stran.