Spoštovane uporabnice in uporabniki,

Obveščamo vas, da bo naša spletna stran, ki vključuje menstrualni koledarček, 1. maja 2024 prenehala delovati. Zahvaljujemo se vam za vašo zvestobo in uporabo naših storitev.

Da bi zagotovili, da ne boste izgubili svojih dragocenih podatkov, vas vljudno naprošamo, da si svoje podatke čim prej izvozite. Podatke lahko izvozite v formatu CSV, kar vam omogoča, da si jih lahko uvozite v druge programe za pregledovanje in urejanje. Za izvoz se morate prijaviti v svoj račun.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas lepo pozdravljamo.
Vaša ekipa menstruacija.si

Natura Femina - Moja ženska narava

Higienski vložki, dnevni ščitniki perila in tamponi Natura Femina so visoko kakovostni izdelki, izdelani za ženske, ki imajo visoka merila tako pri izbiri zaveznika zase kot tudi pri skrbi za okolje. Izdelki ne vsebujejo klora, parfumov in super vpojnih kemičnih praškov, zato so primerni tudi za najobčutljivejše ženske.

Izberite med izdelki iz bombaža ali organskega bombaža, odločite se glede na potrebno velikost oziroma vpojnost. Natura Femina in Natura Femina Organic sta vaša naravna zaveznika v prizadevanjih za varno zaščito in preprečevanje iritacij kože.

Izdelki Natura Femina

  • Group natura femina organic
  • Group natura femina normal

Kje jih lahko dobite?

Izdelki Natura Femina in Natura Femina organic so na voljo v lekarnah, specializiranih trgovinah, Tosaminih Belih štacuncah in v vseh bolje založenih prodajalnah. Obe liniji Natura Femina vložkov in tamponov pa najdete tudi v drogerijah Müller, DM in Tuš.

Obiščite Tosamino spletno trgovino.